Всеки от посетителите на Автомобилен салон София 2019 ще има шанса да

...
Всеки от посетителите на Автомобилен салон София 2019 ще има шанса да
Коментари Харесай

12 автомобила ще бъдат разиграни на томбола по време на "Автомобилен салон София 2019"

Всеки от посетителите на " Автомобилен салон София 2019 "   ще има шанса да си тръгне с нов автомобил. Изборът ще е сред 12 автомобила с цена от 28 000 до 63 000 лв.. Това оповестиха уредниците на ревюто, което ще се организира в " Интер Експо Център " от 12 до 20 октомври. 

" Предстоящото 24-то издание на София Мотор Шоу е част от календара на OICA и се подрежда в един ред със международните автосалони във Франкфурт, Париж, Шанхай, Токио и други центрове. Имаме претенциите всяко ревю да бъде по-добро от предходното ", съобщи Александър Миланов, ръководител на управителния съвет на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

Върху 12 000 кв. м. повърхност ще се показват 75 фирми-изложители. 21 автомобилни министър председатели и над 40 нови модели чакат посетителите. Впечатляващ ще бъде и броят на колите с различно задвижване – редица хибридни и Рlug-in хибридни модификации, както и 14 напълно електрически. 

" Нашият отрасъл е изправен пред най-голямата промяна, откогато съществува, и това не е изненада за никого. За да може да продължи да бъде един от най-големите в Европа, би трябвало да се приспособява и по тази причина акцентът на ревюто са екологичните коли, които да отговорят на новите условия, които влизат в действие следващата година. Доста от министър председателите са подчинени на тази наклонност – хибриди, Plug-in хибриди и електрически коли, които ще стават от ден на ден ", коментира Храбрин Иванчев, член на УС на ААП.

Международният " Автомобилен салон София 2019 "  е най-престижното ревю в района и едно от 12-те в света, включени в формалния календар на Международната организация на автомобилните производители (OICA). Само 3 от тях са в страни от Европейски Съюз, като софийското ще бъде последното в Европа за годината. Ще бъдат видени 4 напълно нови за българския пазар марката – това ще е първото публично присъединяване на Rolls-Royce на ревю в Източна Европа, нови са и испанската спортна марка CUPRA, италианските DR и китайските електрически автомобили ORA. 

" Другата съществена цел при развиването на колите е сигурността. Затова на автосалона ще бъдат показани най-новите модели коли, оборудвани със системи с най-висока степен на дейна и пасивна сигурност. Тенденцията е да се понижат рисковите фактори, а от там и да се понижат жертвите по пътищата. За битката с войната на пътищата автомобилните производители ще внедряват в новите модели от ден на ден системи и технологии за ръководство и автоматизиране на процесите, като до 3 години всички нови коли ще имат 11 наложителни системи, които ще понижат случаите ", добави Вихрен Горанчев, член на УС на ААП.

Ще бъдат включени и мотоциклети, в това число нови модели на Honda и Peugeot. Свое място ще имат също производителите и търговците на гаражно съоръжение, аварийни елементи, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, лизингови компании, банки, застрахователи и други

Над 150 автомобила ще бъдат предлагани за тест драйв в 4 зони. Феновете ще имат опция да усетят част от атмосферата и адреналина на F1 с ръководство на отдалечено задвижвани коли, основани на същински модели, по специфична спортна мини писта. За спечелилите ще има специфична премия – безвъзмезден абонамент за платформата " Play Diema Xtra ". 
Светът на Ferrari ще оживее на щанда на Shell. Със специфичен симулатор " водачите "  ще обиколят тестовата писта на Ferrari " Фиорано "  в Маранело, Италия. За най-бързите също ще има награди. 

През делничните дни залите ще бъдат отворени от 10:30 до 19:30 часа, а в събота и неделя работното време е удължено – от 10:00 до 20:00 часа. Билетите за " Автомобилен салон София 2019 "  са в продажба в мрежата на " Ивентим ", в това число НДК, " Български пощи ", " Технополис ", бензиностанции OMV, магазини Orange и други Предвидени са гъвкави разновидности за разнообразни групи гости и за другите дни и часове. Билетите за възрастни са с цена 10 лв., като след 17:00 часа ще струват 8 лв.. За деца сред 8 и 16-годишна възраст, билетите надлежно са 6 лв. и 4 лв.. Пропуски ще се продават и по време на ревюто, на касите на изложбения център. 

Всички гости ще имат опция да употребяват буферния паркинг при метростанция " Интер Експо Център - Цариградско шосе ". Капацитетът на паркинга е 1300 места, като входовете са в локалните платна пред " Интер Експо Център "  и магазин " МЕТРО ". Освен метрото, посетителите могат да употребяват и автобусни линии, осигуряващи пряк достъп до " Интер Експо Център ": 1, 3, 5, 6, 114.
 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР